Cookies 🍪

Denne side bruger cookies, der kræver samtykke. Lær mere

Skoletjenesten - læring gennem leg og oplevelser

Vores vigtigste opgive er at formidle viden om bevarelsen af truede dyrearter og forståelse for naturen. Et af vores mål er at øge interessen for og viden om dyrenes verden hos børn og unge. Derfor tilbyder vores skoletjeneste spændende undervisning og oplevelser til børn i alle aldersgrupper.

Mange børn får hvert år udvidet deres horisont og indsigt i naturens verden i vores undervisningslokale. Børnene får en direkte oplevelse, når de kan se, høre og lugte dyrene i Zoo. De får større forståelse for den natur, der omgiver dem.

Ved et besøg i Skærup Zoo får børnehaven eller skoleklassen en anderledes oplevelse. I får jeres egen dyrepasser med rundt i parken, og I bestemmer, hvad dyrepasseren skal fortælle om. Skal der fokus på husdyr, dyrene fra en anden verdensdel eller vil I have mere kendskab til arbejdet i en zoo?

Det er også muligt ’bare’ at få en hyggetur rundt i parken, hvor der bliver fodret og fortalt om Carlos, Gilbert, Maja og alle de andre dyr. Programmet kan tilpasses forskellige alderstrin og kan også gøres spændende for de helt små. Besøget kan derudover kombineres med eventuel overnatning.

Priser for skoler og institutioner

Bemærk tilbuddet gælder skoler og dagtilbud med børn i alderen 3 år t.o.m 13 år.

Pr. elev
50 kr.
Pr. pædagog/lærer
80 kr.