Jaguarungerne fik den 9 september navne. Navnene blev fundet via deltagelse i en konkurrence på vores facebook side eller i vores kiosk.
Vi fik godt 550 forslag og der var mange gode bud imellem.
Vinderne af konkurrencen og dermed også 2×1 stk. årskort blev: Line Nørgaard med navnet Dalton
Mia Husted Andersen med navnet Caya

Nedenstående indlæg er fra den 22. juni 2015.

Jaguarerne i Skærup Zoo er igen blevet forældre. Ungerne blev født 2.maj og er nu så gamle at publikum kan opleve dem i ude anlægget. De har dog stadig brug for en lur en gang i mellem og den bliver som hovedregel taget inde i trygheden, hvor de blev født. Men de tilbringer mere og mere tid ude.   Begge unger er sorte og denne gang er det en han og en hun. Forældrene er nøjagtig lige så kærlige som de to tidligere år. I naturen går han og hun jaguar kun sammen når de skal parre, så det er lidt atypisk at de kan gå så fint sammen. Det første år vi fik killinger gik vi også og holdt øje med og regnede på, hvornår Caro skulle føde så vi kunne lukke Carlos fra. Men hun snød os og fødte ca 14 dage før vi troede var termin. Men Carlos lå nærmest ved hendes side da hun fødte. Og siden da har vi ikke været nervøse ved at lade ham blive ved hende og ungerne. Det er fantastisk at se hvordan de begge tager del i en kærlig men bestemt børneopdragelse. IMG_8454 IMG_8505